Tjänster av toppkvalitet

För oss på Betongexperten Utby AB är det viktigt att du som kund blir nöjd med resultatet. Det är dock inte det enda som är viktigt för oss. När det kommer till betongarbeten handlar kvaliteten nämligen lika mycket om säkerhet. Kvalitet och säkerhet går alltid hand i hand när det kommer till betong – och efter många år i branschen är vi väl medvetna om att endast toppkvalitet är bra nog. Om du behöver hjälp med ett bygg- eller betongarbete kan du höra av dig till oss. Vi utlovar hög kvalitet på det arbete vi utför, konkurrenskraftiga priser och en gedigen kunskap om material och arbetsmetoder.

img

Exklusiva L-stöd

Betong har använts i tusentals år och är ett byggmaterial som ger möjlighet att skapa vackra och beständiga byggnader – riktiga konstverk med andra ord. Vi erbjuder exklusivt designade betongmurar som kan utmärka sig när det kommer till både färgval och mönster. Du kan även lägga till funktioner såsom belysning. Kontakta oss gärna för mer information!

img

Standard L-stöd

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med och konstruera standard L-stöd till olika typer av kunder. L-stöd har många olika typer av användningsområden, och oavsett hur ditt behov ser ut kan vi hjälpa dig. Våra standardiserade stöd är i regel 2 meter långa men vi kan självklart anpassa detta.

img

Råd vid installation

Vi levererar våra produkter över hela Sverige och kan även hjälpa till vid installationen av dessa. Stöden vi levererar är anpassade efter att kunna installeras på ett så smidigt sätt som möjligt. I samband med leverans kan vi även förse entreprenören med all nödvändig information som behövs för att få stöden på plats på ett enkelt och tryggt sätt.

img

Konsultation

Vi finns här för rådgivning när du planerar att skaffa betongmur. Vi kan bland annat ge mer allmän information om betong som material samt även mer specifika tips kring vad som passar dina behov bäst. Ta kontakt med oss idag för att få kostnadsfri rådgivning där vi berättar mer om våra produkter!